KAMPANJE

STYLING CHALLENGE

SKAPE OG DELE

Vi har lyst til å annonsere vår første kampagne på denne nettsiden. Kampanje som vi har kalt: styling Challenge. Denne kampanjen vil du forvente skal starte allerede 22. April og vil vare helt til 28.April

Nedenfor her har kan du melde deg på via mailen din, hvor du kan forvente å få informasjon om denne kampanjen og påminnelse før den starter, slik at du ikke går glipp av denne store muligheten. 

 

For å gjøre dere enda mer interesserte skal vi utdype litt mer hva denne kampanjen går ut på. 

Kampanjen går rett og slett ut på at dere skal få skape og dele egne mote og stil relaterte innlegg, ut ifra et bestemt tema som dere får vite via mail. Her vil vi at dere skal skape og dele antrekk inspirert innenfor tema.

Videre ned på siden vil du finne en link som fører deg til den faktiske kampanje siden, som da blir aktiv 22.april. Vær klar og meld deg på!

 

LINK TIL KAMPANJE

Her finner du linken til kampanjen. Med engang du trykker på den vil du bli videreført til en annen side hvor den faktiske kampanjen skal foregå. Men ikke glem! denne blir ikke aktiv før 22.april så meld deg på via mail slik at du ikke glemmer dette!

Subscribe

Join Our Newsletter

Store

1235 Divi Street, #1000
San Francisco, CA 24946

Contact

(135) 523-3513
hello@divifragrance.com

Hours

M-F: 9am – 6pm
S-S: 10am – 5pm

Follow